button-193668_1920

NIEUWS |Fussballbegeistert gaat samen met indebundesliga.nl

Fussballbegeistert en indebundesliga.nl gaan vanaf vandaag samen verder. Het principe blijft hetzelfde, want ook op In de Bundesliga zullen unieke verhalen en interviews komen te staan, alleen zal dat op intensievere basis gaan gebeuren en dat wil zeggen dat er vooral meer te lezen valt. Wil je dus geen enkel verhaal over het Duitse voetbal missen, surf dan naar www.indebunsliga.nl en dan wensen we jullie vooral heel erg veel leesplezier!

Facebook en Twitter

In de Bundesliga zit ook op Facebook en Twitter, dus wil je geen verhaal missen like de pagina dan eventjes en volg ons ook op Twitter. Dan ben je direct op de hoogte van de laatste geplaatste artikelen. Iedere dag zal er unieke content op de website verschijnen en dat is precies waarin we ons willen onderscheiden van de rest. Met de samenwerking komt er alleen nog maar meer aandacht voor het voetbal bij onze buren en dat is precies de bedoeling die wij hadden met Fussballbegeistert. We hebben er erg veel zin in en kijken uit naar het nieuwe tijdperk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *