VIDEO | Alle doelpunten van tien jaar Borussia Dortmund-FC Bayern München

Aanstaande zaterdag is het weer zover. Dan staat de kraker in de Bundesliga op het programma tussen Borussia Dortmund en FC Bayern München. In het verleden hebben we kunnen zien dat Der Klassiker vaak prachtige wedstrijden zijn. Ook vaak hele belangrijke wedstrijden. Dit jaar zit er misschien niet enorm veel spanning op, maar toch blijft dit een van de mooiste wedstrijden in de Bundesliga. 

In München won Bayern eerder dit seizoen met maar liefst 5-1 van de huidige nummer twee. De ploeg van trainer Pep Guardiola staat op dit moment acht punten voor op Dortmund. Mocht Borussia de punten in Dortmund weten te houden dan zou het zomaar eens kunnen dat de Bundesliga nog een spannend staartje gaat krijgen dit jaar. Wanneer Bayern wint, zal de kurk al lichtjes van de champagne kunnen. Dan ligt de volgende titel alweer voor het grijpen.

Om alvast een klein beetje in de stemming te komen voor zaterdag staan hieronder alle doelpunten die vielen in wedstrijden tussen Borussia Dortmund en FC Bayern München. En daar zitten een aantal prachtige treffers tussen.

Naast veel doelpunten is er ook altijd veel te beleven in wedstrijden tussen deze twee Duitse grootmachten. Zo was er die cruciale wedstrijd in 2012, waar Dortmund te titel race tegen Bayern München in het slot gooide. Of Bayern-keeper Kahn die als Suarez in zijn goede dagen de tanden in de tegenstander probeerde te zetten. En nog veel meer memorabele momenten. Ook de tien mooiste en opvallendste momenten staan op een rijtje:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *